V piatok 26. apríla bude predajňa Drietoma otvorená len do 12:00 h 📞 0948 991 881✏️ zelenaenergia@lestn.sk 📞 CZ +420 735 945 870 

Unikátna mix paleta

Počúvali sme vás – našich zákazníkov, pretože vy najlepšie viete, čo potrebujete. A vďaka vám vznikla pestrá tona z piatich druhov brikiet, aby ste mohli kúriť presne podľa vašich potrieb.

 

Rodinu vždy poteší, keď do nej pribudne ďalšie dieťa. Nás ako výrobcu drevených brikiet teší, že sa vďaka ľuďom, ktorí majú s našimi eko palivami skúsenosť, rodina produktov LES rozrástla o skutočný unikát. Na jednu paletu sme uložili tonu zloženú z tých piatich druhov brikiet, ktoré najradšej využívate. Každý druh sa pritom hodí na niečo iné.

 

Prečo sme urobili tento mix?

Pohodlné ekologické kúrenie je podľa nás aj o tom, že máte vždy po ruke presne ten druh brikety, aký práve potrebujete. Najskôr brikety na rýchle rozkúrenie, nech je čím skôr príjemne. Potom brikety na udržanie stáleho tepla bez toho, aby ste museli často prikladať. A na noc brikety, ktoré sa postarajú o teplo domova, kým vy pokojne spíte. V niektoré dni brikety, z ktorých nie je skoro žiaden popol. A inokedy zas klasické brikety pre optimálne kúrenie.

To je päť rôznych druhov brikiet. Ale kúpiť z každého celú tonu asi nie je najľahšia cesta. Možno nemáte toľko paliva kam uskladniť. A možno ich toľko ani nespotrebujete.

Aby ste nemuseli stáť pred náročným rozhodnutím, ktorý druh brikiet si kúpiť a mali ste všetky, ktoré chcete, vznikla Mix paleta 5 v 1.

 

Ako skúsiť a nepopáliť sa

Tento mix sa určite hodí aj tým, ktorí si ešte len chcú nájsť svoj druh brikiet. Na pestrej tonovej palete 5 v 1 je ich z každého druhu dosť na to, aby ste skúšali, testovali a nakoniec si našli to najideálnejšie palivo pre váš krb, pec, kotol. Pre pohodlné vykúrenie domova, chalupy alebo čohokoľvek iného.

Skúšajte, určite sa nepopálite. Kvalitou brikiet LES sme si istí a vy si vyberiete tie, ktoré vám najviac vyhovujú.

Vytvoriť produkt šitý na mieru zákazníkom sme mohli urobiť vďaka tomu, že brikety LES skutočne vyrábame. Žiadny dovozca, ktorý brikety niekde kúpi, aby ich ďalej predal, si nemôže dovoliť rozobrať niekoľko rôznych paliet na balíky a z nich vyskladať kombinované sety. Je to náročné na manipuláciu, logistiku aj čas. Ale keď niečo vyrábate, sami rozhodujete o tom, čo a ako uložíte na paletu.

 

Na Mix palete 5 v 1 nájdete:

→ 180 kg  EKO drevených brikiet S DIEROU pre rýchle teplo v krátkom čase

Vďaka otvoru v strede rýchlejšie prehoria a rýchlo uvoľnia teplo, aby vyhriali chatu, chalupu či studené ohnisko.

→ 180 kg  EKO drevených brikiet EXTRA pre teplo bez starostí a častého prikladania

Drevené piliny sú v nich extra silno zlisované, preto brikety horia pomaly a postupne, teplo uvoľňujú celé hodiny a vy si ho iba užívate.

→ 180 kg  EKO drevených brikiet kôrových NOČNÝCH pre pomalé kúrenie v noci bez nutnosti prikladať

Kôra spomaľuje horenie brikiet, teplo preto uvoľňujú celú noc. Pred spaním naložte a ráno ešte môžete mať žeravé uhlíky, a tak nebude treba znova podkurovať.

→ 180 kg  EKO drevených brikiet SVETLÝCH s minimom popola, aké sa dá dosiahnuť pre vaše pohodlie

Vyvinuté špeciálne pre vás, z pilín s minimom popola. Ideálne na kúrenie v moderných kotloch a luxusných krboch.

→ 280 kg EKO drevených brikiet KLASIK pre príjemné sálavé teplo bez neporiadku a námahy

Zlatý stred v používaní brikiet. Výborne prehárajú, príjemne sálajú, odovzdávajú teplo. Sú ideálne suché a vždy poruke, aby ste mali doma teplo a pohodu.

)

Mohlo by vás zaujímať

Všetky novinky
PSČ

Ceny bez dopravy, platia pre osobný odber v predajni Zákamenné a Drietoma

AK MÁTE ZÁUJEM O DOVOZ, ZADAJTE PSČ MIESTA DORUČENIA

Ďakujeme, že kúrite ekologickými palivami a šetríte životné prostredie!